Gündem

Butik Pastalar

Butik Pastalar

Neredeyse her çeşit etkinlik için pasta bulabileceğiniz Pastam Burada’da deneyimli ve yaratıcı ellerle 1992’den beri hizmet veriyor. Cupcake ve kurabiye satışlarının da olduğu bu sitede butik pastalar oldukça rağbet görüyor. Türkiye’nin ilk kez uygulama üzerinden pasta siparişi ve satışı yapan site unvanını da ellinde bulunduruyor. Pastam Burada siparişlerinizi ücretsiz kargo ile evinize kadar getiriyor, üstelik online sipariş ve ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Pastam Burada’da Ne Tarz Butik Pastalar Bulunur?

Bunun cevabı oldukça basit. Bu sitede istediğiniz her tarzda butik pasta bulabilirsiniz. Pastam Burada üzerinden doğum günü pastaları, söz ve nişan pastaları, doğum günü pastaları ve hatta çizgi film pastaları bile sipariş edebilirsiniz.

Pastam Burada’nın Size Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

Usta ellerle yapılan pastalarınız kapınıza ücretsiz kargo ile getiriliyor. Bunun yanı sıra ilerleyen günlerde almak istediğiniz bir pasta olursa o pastayı favori listenize ekleyip daha sonra sipariş verebiliyorsunuz. Ayrıca eğer pastanızın nerede olduğunu merak ediyorsanız sitenin içerisinde “Pastam Nerede” diye bir bölüm de bulunuyor. Bu da pastanızı takip etmenizi mümkün hale getiriyor.

Pastam Burada Başka Kategorilerde de Hizmet Veriyor Mu?

Pasta yapma konusunda uzman olan bu site, butik pastalar yapmakla beraber cupcake, kurabiye ve resimli pastalar da satıyor. En az butik pastalar kadar şık sunumlara sahip olan cupcake bölümüne de mutlaka bir göz atmalısınız.

Pastam Burada Bir Mobil Uygulamaya Sahip Mi?

Yazının başında da bahsedildiği gibi Pastam Burada, uygulama üzerinden pasta siparişinde bulunulabilen ilk site olma unvanını taşıyor. Daha fazla bilgi almak için: https://www.pastamburada.com/butik-pastalar ziyaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir