1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hulusi Akar, Şanlıurfalılarla bayramlaştı

Hulusi Akar, Şanlıurfalılarla bayramlaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA – 02.05.2022 – HİBYA- Şanlıurfa’ya bir ziyaret gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Dergah Camii’nde kıldığı bayram namazının ardından Şanlıurfalılarla bayramlaştı. 

Genel Kurmay Başkanı Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla birlikte Şanlıurfa’ya giden Bakan Akar ve berberindeki heyet Balıklıgöl platosundaki Dergah Camii’nde bayram namazını kıldı. Milli Savunma Bakanı Akar, namazın ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve il protokolüyle birlikte Şanlıurfalılarla bayramlaştı.  

Vatandaşla bayramlaşmanın ardından 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na geçen Bakan Akar buradaki askerin bayramını da tebrik etti.


Hibya Haber Ajansı

Hulusi Akar, Şanlıurfalılarla bayramlaştı
Yorum Yap

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.
Giriş Yap

Pak Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!