Gündem

Sanayi Tipi Mutfaklar İçin Soğutucu Modelleri

Sanayi tipi mutfaklar için özel olarak üretilen soğutucu modelleri, markanın endüstriyel mutfak ekipmanları listesinde işletmelerin müşterilere taze yiyecek sunmasını sağlaması açısından oldukça önemlidir.

Gıdaların depolanmasına ve saklanmasına yardımcı olan soğutucular, paslanmaz çelik saçtan üretilerek hijyen ve dayanıklılık kriterlerini maksimum seviyede karşılamaktadır. Markanın kendi üretim tesislerinde ürettiği soğutucu modelleri, premium ve standart soğutucu serisi olarak farklı 2 kategoride sınıflandırılır.

Kullanım Konforu Sağlayan Premium Soğutucu Serisi

Premium soğutucu seri içerisinde; depo ve tezgâh tipi soğutucu ürünleri bulunmaktadır. Bu ürünler müşterilerin taleplerine göre tek kapılı ve çift kapılı olmak üzere iki farklı modelde üretilmektedir. Depo tipi soğutucuların kapasitesi tezgâh tipi soğutucuların kapasitesine göre daha yüksektir. Aynı zamanda tezgâh tipi soğutucu modelleri, mutfak çalışanlarına zamandan tasarruf sağlayan fonksiyonel bir avantaja sahiptir.

Sanayi mutfak ekipmanları içerisinde yer alan pizza hazırlık ve soğutucu üniteleri; paslanmaz tabla özelliklerine sahip olmakla birlikte polietilen ve mermer kaplama olacak şekilde müşterilerin talepleri doğrultusunda farklı modellerde üretilebilmektedir.

Paslanmaz Çelikten Üretilen Standart Soğutucu Serisi

Otel, bar, kafe ve restoran gibi mutfak hizmeti veren işletmelerin mutfaklarında çalışan personeller, gıdaların taze ve soğuk kalması için endüstriyel soğutuculara ihtiyaç duymaktadır. İşletmelerin menülerine göre hazırlanan yiyecekler, işletmelerin büyüklüğüne tercih edilen standart soğutucu serilerinde saklanarak depolanmaktadır. Markanın sanayi tipi bulaşık makinesi ve diğer sanayi mutfak ekipmanlarına erişmek için web sayfasını ziyaret edebilir, müşteri iletişim formunu doldurarak siparişinizi özelleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir