Manisa’da çevreci yatırımlar MASKİ’nin yüz akı
MANİSA (İGFA) – Daha temiz Gediz ve Bakırçay hedefiyle kurulduğu günden bu yana çalışmalarına devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci ilçe merkezine de atıksu arıtma tesisi kazandırıyor.
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Demirci’nin geleceği için yürütülen atıksu arıtma tesisi inşaatını Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Demir ve teknik personel ile birlikte ziyaret etti. Çalışma alanında incelemelerde bulunan Emir, yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkında bilgi aldı.
Yatırım ve İnşaat Daire Hilmi Serkan Emir, tesis ile ilgili teknik bilgileri paylaştı.
Emir, altyapı projesiyle bir bütün olduğunu belirttiği yatırımın sadece atıksu arıtma tesisi bölümünün 30 milyon TL olduğunu ifade ederek, “28 bin eşdeğer nüfusa hitap edecek olan tesisimizde yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapacağız. Betonarme imalatlarımız devam ediyor. Hem Manisa’mıza hem de Demirci’mize hayırlı olsun” dedi.
kızılay escort
ankara escort
otele gelen escort
gecelik escort
demetevler escort
ankara escort bayan
eryaman escort
sincan escort
mamak escortgerçek escort
eve gelen escort
keçiören escort
etlik escort
karapürçek escort
eryaman escort
keçiören escort
gölbaşı escort
altındağ escort
rus escort
çubuk escort
haymana escort
masaj yapan escort
gecelik escort
eve gelen escort
grup yapan escort
ucuz escort
ankara bayan escort